Pikantne Warzywa Z Makaronem Penne
Need a przystawka wegańska? Pikantne warzywa z makaronem Penne mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, sól, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, Pikantna Kiełbasa Makaron Penne, oraz Pikantny Makaron Chorizo Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać suszone pomidory i 1/2 szklanki wrzącej wody w misce; odstawić 30 minut.
Odcedzić, posiekać i odstawić.
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Podsmażyć cebulę i dalej 5 składniki w gorącej oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z posiekanymi pomidorami.
Wymieszać z sosem do makaronu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium; mieszać w bazylii i soli, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Podawać na gorącym ugotowanym makaronie.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy własnego sosu Fra Diavolo firmy Newman do gorącego i pikantnego sosu do makaronu.