Pikantne Puree Z Warzyw Korzeniowych

Pikantne Puree Z Warzyw Korzeniowych
Pikantne Puree z warzyw korzeniowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 377 kalorii, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka warzyw korzeniowych, szczypiorku, gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Puree Z Warzyw Korzeniowych, Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wszystkie warzywa i czosnek umieścić w dużym garnku i wypełnić zimną wodą do pokrycia; doprawić łyżeczką soli. Zagotować na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż warzywa będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podczas gotowania warzyw, połączyć śmietanę, masło i zioła w garnku i podgrzać nad małym płomieniem, aby stopić masło i zaparzać aromat ziołowy do śmietany-nie pozwól się zagotować. Wyłączyć ciepło, pokrycie, i niech strome aż potrzebne. Gdy jest gotowy do użycia, usuń łodygi zioła i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Warzywa odcedzić i włożyć do dużej miski. Mash z masherem ziemniaczanym. Wymieszać ciepłą mieszankę śmietanową i wymieszać, aż płyn się wchłonie i warzywa będą gładkie; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Puree z warzyw korzeniowych umieścić w misce, udekorować posiekanym szczypiorkiem i skropić zdrową dawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn