Pikantne Puree Z Warzyw Korzeniowych

Pikantne Puree Z Warzyw Korzeniowych
Pikantne Puree z warzyw korzeniowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 377 kalorii, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka warzyw korzeniowych, szczypiorku, gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Puree Z Warzyw Korzeniowych, Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wszystkie warzywa i czosnek umieścić w dużym garnku i wypełnić zimną wodą do pokrycia; doprawić łyżeczką soli. Zagotować na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż warzywa będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Podczas gotowania warzyw, połączyć śmietanę, masło i zioła w garnku i podgrzać nad małym płomieniem, aby stopić masło i zaparzać aromat ziołowy do śmietany-nie pozwól się zagotować. Wyłączyć ciepło, pokrycie, i niech strome aż potrzebne. Gdy jest gotowy do użycia, usuń łodygi zioła i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Warzywa odcedzić i włożyć do dużej miski. Mash z masherem ziemniaczanym. Wymieszać ciepłą mieszankę śmietanową i wymieszać, aż płyn się wchłonie i warzywa będą gładkie; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Puree z warzyw korzeniowych umieścić w misce, udekorować posiekanym szczypiorkiem i skropić zdrową dawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn