Pikantne Puree Z Warzyw Korzeniowych
Pikantne Puree z warzyw korzeniowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 377 kalorii, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka warzyw korzeniowych, szczypiorku, gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Puree Z Warzyw Korzeniowych, Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Puree ziemniaczane i warzywa korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wszystkie warzywa i czosnek umieścić w dużym garnku i wypełnić zimną wodą do pokrycia; doprawić łyżeczką soli. Zagotować na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż warzywa będą bardzo miękkie.
Podczas gotowania warzyw, połączyć śmietanę, masło i zioła w garnku i podgrzać nad małym płomieniem, aby stopić masło i zaparzać aromat ziołowy do śmietany-nie pozwól się zagotować. Wyłączyć ciepło, pokrycie, i niech strome aż potrzebne. Gdy jest gotowy do użycia, usuń łodygi zioła i liście laurowe.
Warzywa odcedzić i włożyć do dużej miski. Mash z masherem ziemniaczanym. Wymieszać ciepłą mieszankę śmietanową i wymieszać, aż płyn się wchłonie i warzywa będą gładkie; doprawić solą i pieprzem.
Puree z warzyw korzeniowych umieścić w misce, udekorować posiekanym szczypiorkiem i skropić zdrową dawką oliwy z oliwek.