Pikantne prażone pestki dyni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 1,55 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, pestki dyni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Pikantne Prażone Pestki Dyni I Słonecznika, oraz Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W średniej misce wymieszać nasiona dyni, masło, czosnek w proszku, sól i sól doprawione aż nasiona dyni są równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Nasiona Dyni
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Piec przez 1 godzinę i 15 minut, mieszając co 10 do 15 minut, aż tosty. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do naczynia do serwowania.