Pikantne Południowo-Zachodnie Deviled Eggs
Przepis Pikantny Południowo-Zachodni Deviled Eggs jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 180. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dekoracji: kolendra, kminek, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Southwestern Deviled Eggs, Południowo-Zachodni Grecki Jogurt Deviled Eggs, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć żółtka; wymieszać z majonezem i 4 dodatkami. Łyżką lub wymieszać żółtko na połówki jaj. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.