Pikantne Paszteciki Z Ciecierzycy Panko
Pikantne paszteciki z ciecierzycy Panko mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 993 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ciecierzycę, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest przynoszony przez Shiksan w kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Paszteciki Z Ciecierzycy Panko, Pikantne paszteciki z tuńczykiem i ciecierzycą, oraz Paszteciki Z Kaszy Panko.
Instrukcje
Pikantne Paszteciki Z Ciecierzycy Panko
Składniki3 1/2 szklanki ciecierzycy (fasola garbanzo) - gotowane lub w puszkach i odsączone1 / 3 szklanki posiekanego świeżego płaskolistnego parsley2 jajka1 1/2 łyżeczki cumin1 łyżeczka mielonego świeżego czosnku lub ½ łyżeczki czosnku w proszku3/4 łyżeczki soli (jeśli jesteś wrażliwy na sól, użyj ½ łyżeczki) 1/2 łyżeczki pieprzu cayenne lub więcej do smaku (jeśli przyprawa wrażliwa, zacznij od 1/4 łyżeczki)1 1/2 szklanki bułki tartej panko
Olej z pestek winogron do smażenia
Będziesz także potrzebowaćprocesor żywności, patelnia (jeśli pieczenia, trzeba będzie blachy do pieczenia, nonstick spray oleju do gotowania i olej z pestek winogron)
Czas Przygotowania: 10 Minut
Czas Gotowania: 20-40 Minut
Całkowity Czas: 30 - 50 Minut
Ilość porcji: 12 pasztecików