Pikantne Pandan Nerkowca Biała Czekolada Ciasteczka
Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 128 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, batonik, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała Czekolada Nerkowca Bisoff Ciasteczka, Ciasteczka owsiane z białej czekolady żurawina nerkowca na #FBCookieSwap, oraz Biała Czekolada-Masło Nerkowca Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W misce do mieszania, ubić jajka z cukrem, aż piana będzie bladożółta, a Tekstura jaj będzie grubsza, około 5 minut.
Dodaj ekstrakt z wanilii.
W innej misce połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i śmietanę z kamienia nazębnego.
Masło śmietankowe z brązowym cukrem.
Dodać masę jajeczną i suche składniki i wymieszać.
Dodaj pastę pandan. Tutaj ciasto stanie się szalenie zielone. (Jest to również miejsce, w którym purysta użyłby płynu ekstrahowanego z nasączonych liści pandanu dla koloru i smaku, ale nic o tych ciasteczkach jest naprawdę tradycyjne, więc jest OK. Z drugiej strony, faktycznie wolę jaskrawe zielone pistacjowe gelato niż jasną wersję naturalnie zabarwioną. To zależy od Ciebie.)
Dobrze wymieszać i włączyć orzechy nerkowca i bitów białej czekolady.
Upuść duże łyżki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Piec przez około 5 minut w temperaturze 191°, a następnie obniżyć temperaturę do350 przez kolejne 6 minut.
Wyjąć z piekarnika i przenieść ciasteczka do regałów chłodzących.