Pikantne Ogórki Do Squasha
Pikantne ogórki do squasha mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 34 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebula, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 14 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Pikantne ogórki do squasha {szybkie i łatwe!}, Ogórki z cukinii i squasha, oraz So-Sweet Squash Pickles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia. Ułóż plastry cukinii i squasha na stojaku; posyp 1 łyżeczką soli.
Odstawić na 30 minut. Dobrze spłukać pod zimną wodą; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść cukinię, Kabaczek i cebulę w średniej szklanej misce.
Pozostałe 1 łyżeczka soli, 1 szklanka wody i pozostałe składniki połączyć w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia i zalać warzywami. Zważyć warzywa z talerzem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc.
Odcedzić lub podawać łyżką szczelinową.