Pikantne Migdałki Kakaowe
Pikantne kakao może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, cukier, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pikantne Cynamonowe Gorące Ciasteczka Kakaowe, Kakao Meksykańskie-Pikantna Gorąca Czekolada, oraz Pikantne Kakao Sloppy Joes.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników; dobrze wymieszać. Ubij masło w dużej misce ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajko, ubijając do wymieszania. Wymieszać z rumem. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i schłodzić ciasto 45 minut.
Kształt ciasta do 13 " dziennika na papierze woskowym; zawijać i zamrażać dziennik 1 godzinę lub do firmy.
Pokrój mrożony dziennik w plastry 1/4" i umieść na lekko nasmarowanych arkuszach ciastek.
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.