Pikantne Kebaby Wołowe
Pikantne kebaby wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 38g białka, oraz 33g tłuszczu. 130 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, mielony kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Słodko-pikantne kebaby wołowe, Słodkie i pikantne kebaby wołowe, oraz Pikantne Kebaby Wołowe Z Arbuzową Sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wołowinę w 1 1/2 do 1 3/4 cala kostki i umieścić w dużej misce do mieszania. Odstawić.
W misce robota kuchennego połączyć czosnek, papryka, kurkuma, kminek, sól, pieprz i ocet z czerwonego wina. Z procesorem działa mżawka w oliwie z oliwek.
Zalać marynatą mięso i wrzucić do herbu.
Umieścić w lodówce w hermetycznym pojemniku lub zamykanej plastikowej torbie i pozostawić do marynowania przez 2 do 4 godzin.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Wątku mięsa na szaszłyki pozostawiając około 1/2 cala pomiędzy kawałkami mięsa.
Umieść na grillu i gotuj, z opuszczoną pokrywą, 2 do 3 minut na stronę, 8 do 12 minut w sumie (8 minut dla rzadkich i 12 dla średnich).
Wyjąć z ognia do folii aluminiowej, owinąć i pozostawić na 2 do 3 minut przed podaniem.