Pikantne kasze z Chorizo, porem i kukurydzą
Pikantne kasze z Chorizo, porem i kukurydzą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 400 kalorii, 18g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomidory w puszkach, szpinak, pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne Chorizo I Tamales Ze Słodkiej Kukurydzy, Kurczak z chorizo i porami, oraz Gulasz Z Dorsza Z Chorizo, Porem I Ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chorizo na średnim ogniu w dużym rondlu, aż rumiane, o 3 protokół. Łyżka off i wyrzucić tłuszcz.
Dodać pory i czosnek i gotować, mieszając, aż lekko miękkie, o 2 protokół.
Dodać pomidory i ich płyn, 2 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kaszą. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, często mieszając, aż kasza będzie miękka i lekko zagęszczona, około 10 minut.
Dodaj kukurydzę i szpinak i gotuj, mieszając, aż szpinak zwiędnie. Podziel na poszczególne miski.Substytucja: zamiast Hiszpańskiej chorizo (aromatycznej kiełbasy garlicky) można użyć włoskiej kiełbasy.
Usuń go z osłonek, kruszyć, i gotować, aż rumiane, 5 do 7 protokół, następnie kontynuować przepis zgodnie z zaleceniami.