Pikantne ciasto śniadaniowe z szynką i Szwajcarką

Pikantne ciasto śniadaniowe z szynką i Szwajcarką
Pikantne ciasto śniadaniowe z szynką i Szwajcarią jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, dekoracji: szczypiorek, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Pikantne ciasto śniadaniowe z szynką i Szwajcarką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników zagotować w średnim rondlu; stopniowo ubijać kaszę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj 1/2 szklanki sera, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut. Lekko ubić 2 jajka i wymieszać z mieszanką kaszy; wlać do lekko nasmarowanego 10-calowego talerza o głębokim cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut; wyjąć z piekarnika. Zwiększenie temperatury pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Podsmaż szynkę i cebulę na patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Warstwa mieszaniny szynki równomiernie na skorupie kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Ubij mleko i pozostałe 6 jajek; zalej mieszanką szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Pozostałe 3/4 szklanki sera posypać równomiernie mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Piec w temperaturze 400 przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Odstawić 10 minut i pokroić w kliny.
11
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn