Pikantne Chili Z Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantne chili z indyka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka mieszanki przypraw chili, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Pikantne Chili Z Indyka, oraz Pikantne Chili Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W powolnej kuchence połączyć indyka, fasolę, pomidory, przyprawę chili, paprykę chile, sos pomidorowy, cebulę i wodę. Gotować na niskim 3 do 4 godzin.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.