Pikantne Bułki Cynamonowe

Pikantne Bułki Cynamonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc wypróbuj pikantne bułeczki cynamonowe. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 243 kalorii. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 181 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 16 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, ekstrakt z wanillanu, ciepłą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odstawić do uzyskania kremowej konsystencji, około 10 minut.
3
W dużej misce połącz mieszankę drożdżową z mieszanką ciasta, solą i wanilią; dobrze wymieszaj, aby połączyć. Dodaj mąkę; dobrze ubij. Przykryj miskę i odstaw w ciepłe miejsce na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Opróżnij ciasto i wyłóż na dobrze posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Rozwałkuj ciasto na prostokąt i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Posyp cynamonem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
7
Rozwałkuj ciasto i pokrój w rolki o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Umieść bułki w dwóch lekko natłuszczonych formach do pieczenia 9x13 cali. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec bułki w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut. Podczas pieczenia bułek przygotuj lukier. W średniej misce wymieszaj cukier cukierniczy, 1/3 szklanki masła, wanilię i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
RolkaRolka
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Niech bułki lekko ostygną, a następnie posmaruj lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W16 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn