Pikantne Bułki Cynamonowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc wypróbuj pikantne bułeczki cynamonowe. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 243 kalorii. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 181 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 16 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, ekstrakt z wanillanu, ciepłą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić do uzyskania kremowej konsystencji, około 10 minut.
W dużej misce połącz mieszankę drożdżową z mieszanką ciasta, solą i wanilią; dobrze wymieszaj, aby połączyć. Dodaj mąkę; dobrze ubij. Przykryj miskę i odstaw w ciepłe miejsce na 1 godzinę.
Opróżnij ciasto i wyłóż na dobrze posypaną mąką powierzchnię.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt i posmaruj masłem.
Posyp cynamonem i cukrem.
Rozwałkuj ciasto i pokrój w rolki o grubości 3/4 cala.
Umieść bułki w dwóch lekko natłuszczonych formach do pieczenia 9x13 cali. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec bułki w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut. Podczas pieczenia bułek przygotuj lukier. W średniej misce wymieszaj cukier cukierniczy, 1/3 szklanki masła, wanilię i mleko.
Niech bułki lekko ostygną, a następnie posmaruj lukrem.