Pikantna Zupa Z Wędzonego Indyka
Pikantna wędzona zupa z indyka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka indyka, sok z limonki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny Wędzony Indyk, Pikantny wędzony Indyk topi się z Pepperjack, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciężki garnek na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; gotować 2 do 3 protokół bez mieszania, aż rumiane. Natychmiast wlać bulion z kurczaka i wymieszać, aby uwolnić warzywa z dna garnka. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z czosnkiem, indykiem, salsą, sokiem warzywnym, sosem z ostrej papryki i sokiem z limonki. Dusić na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.