Pikantna Zupa Ogórkowa

Pikantna zupa ogórkowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, ogórków, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Awokado-Ogórkowa, Zimna Pikantna zupa ogórkowa z gotowanymi krewetkami, oraz Pikantna zupa pieprzowo-pomidorowa z jogurtem ogórkowym.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku, i gotować, aż cebula jest bardzo miękka, o 10 protokół. Wymieszać z ogórkiem, bulionem warzywnym i mlekiem. Doprawić sosem sojowym, pietruszką, płatkami czerwonej papryki, pieprzem cayenne, curry i olejem sezamowym. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 10 minut więcej.
Gorącą zupę przełożyć do blendera i ostrożnie puree, aż zupa będzie kremowa, ale lekko ziarnista.