Pikantna Włoska Fasolka Szparagowa

Pikantna Włoska Fasolka Szparagowa
Pikantna włoska fasolka szparagowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 94 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, pokrojonej zielonej fasoli, przyprawionej bułki tartej i parmezanu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Z łyżką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Pikantna Fasolka Szparagowa, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść fasolę i wodę w naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 4-5 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Tymczasem w małej misce wymieszaj ser, bułkę tartą, sól czosnkową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedź fasolę; skrop oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Posyp mieszanką serów i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn