Pikantna Sałatka Ryżowa
Pikantna sałatka ryżowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz świeżo liście kolendry, olej canolan, przyprawę chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantna sałatka z makaronem ryżowym, Pikantne klopsiki z ryżem, oraz Pikantny ryż granat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średnim garnku z sosem.
Dodać czosnek, i ryż i saute przez 2 minut, aż ryż jest tosty.
Dodać 2 1/4 szklanki wody, przyprawy chili i doprawić szczyptą soli i pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wyjąć do blachy do pieczenia i ostudzić.
W dużej misce połączyć cebulę, żółty pieprz, schłodzony ryż, fasola, ocet i kolendra.
Dobrze wymieszać i podawać ze stekiem.