Pikantna Miętowa Wołowina

Pikantna Miętowa Wołowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miętowej wołowiny. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 31g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, stek z flanki, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Miętowa Wołowina, Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę, oraz Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i chiles i gotować, aż aromatyczne, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodaj stek i gotować, często mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Dodaj szalotki i paprykę i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
5
Dodaj sos rybny, słodki sos sojowy, czarny sos sojowy i pasty chili. Doprowadzić mieszaninę do niskiego dusić i gotować, często mieszając, aż mięso jest gotowane przez i warzywa są miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pasta ChiliPasta Chili
Sos RybnySos Rybny
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Wyjąć patelnię z ognia i mieszać w bazylii i mięty, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
8
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn