Pikantna Marynata Koreańska

Need a marynata bezglutenowa i wegańska? Pikantna koreańska marynata może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubi to Koreańskie danie. Mieszanka słodzika Splenda® no calorie, zmielony imbir, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marynata do mięsa koreańskiego (pikantna lub nie pikantna), Grillowane Koreańskie grillowane krótkie żeberka w / Sweet Peach Relish + Spicy Korean Slaw, oraz Koreańska Marynata Do Grillowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na dużym ogniu wymieszać granulowany słodzik SPLENDA®, sos sojowy, wodę, cebulę w proszku i zmielony imbir. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Wyjąć mieszaninę z ognia, ostudzić i ubić w soku z cytryny i gorącej pasty chile.
Umieścić kurczaka w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny przed przygotowaniem kurczaka według uznania.