Pikantna Klonowa pierś indyka z sosem Quick Pan
Pikantna Klonowa pierś indyka z sosem Quick Pan jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 243 kalorie, 38g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pulpety z indyka z szybkim i pikantnym sosem pomidorowym i pełnoziarnistym Spaghetti, Klon i Chipotle Pieczona pierś z indyka, oraz Klonowa pierś indyka z sosem grzybowym.
Instrukcje
Aby przygotować indyka, połącz pierwsze 8 składników w dużej misce; dodaj indyka, obracając się do płaszcza. Marynować w temperaturze pokojowej 20 minut.
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść stojak wewnątrz patelni do pieczenia; wieszak lekko sprayem do gotowania. Ułóż piersi indyka na stojaku.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą część 15
Odstawić na 10 minut; indyka pokroić po przekątnej na 16 plastrów.
Aby przygotować sos, podgrzać patelnię średnio nieprzywierającą na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżeczki oleju; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać bulion z mąką w misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę bulionu do mieszanki cebuli, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub do lekko grube, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.