Pikantna Azjatycka zapiekanka z kurczakiem i makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego azjatyckiego kurczaka i zapiekanki z makaronem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 609 kalorii, 38g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chow mein makaron, masło orzechowe, makaron stir-fry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantna Azjatycka Sałatka z makaronem i kurczakiem, Pikantna Azjatycka zupa z kurczakiem i makaronem, oraz Pikantna Azjatycka zupa z kurczakiem i makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
Gotować sos orzechowy, bulion, masło orzechowe, mrożone warzywa i stir-fry makaron w rondlu 3-quart na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż gorące. Wymieszać z kurczakiem. Łyżka do zapiekanki.
Wymieszać makaron chow mein i orzeszki ziemne; posypać mieszaniną kurczaka.
Piec odkryte około 30 minut lub aż mieszanina jest gorąca.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.