Pijana Kapusta
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Pijana kapusta może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 189 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubej musztardy, kapusty, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Pijany Dżem Figowy, oraz Drunken Noodles.
Instrukcje
Propozycje serwowania: podawać na gorąco lub na zimno, jako dodatek do kurczaka lub wieprzowiny.
W dużym rondlu ugotować boczek na małym ogniu.
Dodać cebulę i pocić przez 2 minuty.
Dodać pozostałe składniki i doprawić. Gotować, aż kapusta będzie miękka, o 30 protokół.