Pietruszka-Pepita Pesto
Need a bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska przyprawa? Pietruszka-Pepita Pesto może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pepitan i pesto z pietruszki, Cilantro-Pepita Pesto, oraz Suszone Pesto Pomidorowe I Pepita.
Instrukcje
Toast pepitas na suchej patelni na średnim ogniu, często podrzucając, aż nasiona zmienią kolor na złoty i zaczną pękać, o 3 protokół.
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Po uruchomieniu robota kuchennego, Wrzuć czosnek do posiekania. Natkę pietruszki, skórkę z cytryny i sok, paprykę czerwoną i 1/2 łyżeczki. sól. Puls serem i pepitami. Zeskrobać boki miski. Przy pracy maszyny mżawka w oleju. Doprawić solą i pieprzem.