Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami

Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami
Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Węgierskiej papryki, borowiki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Spróbuj Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone borowiki w filiżance 2-cupmeasuring.
2
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Niech namoczyć przez 30 minut.
4
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwy moczenie płynne. Grzyby posiekać; rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Chard gotować w dużym garnku gotowanymsolonej wody przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Przenieś doduża miska z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Odcedzić; wycisnąć płyn.
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa aresoft, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Dodaj posiekane criminimushrooms, szałwii i połowę posiekanego Porcini. Gotować, uncovered i mieszającocasionally, aż crimini są miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
11
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodaj mieszaninę z dowolną cieczą z panand chard; wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z parmezanem, doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i chillstuffing, Pozostałe porcini i moczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
13
Dodać jajka i dobrze wymieszać do zwilżonego chleba, dodając część zastrzeżonego płynu do zwilżania w razie potrzeby (pozostawić osad).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kombinacja6 łyżek papryki, 2 łyżki soli, 4 łyżeczki szałwii, 4 łyżeczki pieprzu i kardamonu w małym oczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Piersi cielęce ułożyć na powierzchni roboczej, a najgrubszą część cielęciny ułożyć tłuczkiem na równą grubość. Rub spicemix wszędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Spread 1 1/2 szklanki farszu overeach, pozostawiając 1 " granicy ze wszystkich stron. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Placek barwienia farszu w małym naczyniu do pieczenia; piec z cielęciną w ciągu ostatnich 30 minut pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zwinąć cielęcinę w cylindry i tiecrosswise z kuchennym sznurkiem w odstępach 1".
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Rozgrzać olej w ciężkim garnku wystarczająco dużym, aby utrzymać obie piersi cielęce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj cielęcinę do garnka i gotuj untilbrowned ze wszystkich stron, 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Przenieść na duży talerz.
10
Dodaj pozostałe zarezerwowane porów, marchew, seler i cebulę topot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać pozostałe 2 łyżeczki papryki i 1 łyżeczkę do herbaty; doprawić solą i pieprzem oraz przykryć stirto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
12
Dodaj wino, bulion i wszelkie pozostałościporcini moczenie cieczy. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Dodać cielęcinę. (Ciecz powinna pochodzić w połowie upsides cielęciny; dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
14
Przykryć, przełożyć do piekarnika i gotować, podlewając i obracając cielęcinę co godzinę, aż do bardzo długiego czasu, 2 1/2-3 godzin, w zależności od grubości cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Przełożyć piersi cielęce na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
16
Tymczasem łyżka tłuszczu z powierzchniuz sosu. SOS przecedzić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
17
Warzywa przekładamy do blendera; przecierymy aż do zgniecenia, w razie potrzeby dodając sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
18
Dodaj 2 szklanki puréed warzywa do sosuw patelni. Dusić na średnim ogniu untilreduced do 4 filiżanek, 8-10 minut. Doprawić solą i pieprzem. Ustawić aside3 filiżanki cielęciny i zarezerwować pozostałą1 filiżankę sosu do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
19
Cielęcinę pokroić w plastry o grubości 3/4"-1"i podsmażyć z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

4Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.crimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekanecrimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekane571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowikisuszone borowiki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2jajka, ubijane do miksowaniajajka, ubijane do miksowania5Batoniki toffi Heathposiekana świeża szałwia, podzielonaposiekana świeża szałwia, podzielona6ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokardamon mielonykardamon mielony8Batoniki toffi HeathWęgierska słodka papryka, podzielonaWęgierska słodka papryka, podzielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasól koszerna plus więcej do przyprawsól koszerna plus więcej do przypraw4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)drobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekanepęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekane2kilogramy4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęcej, podzielone na dwie 12x8 4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęcej, podzielone na dwie 12x8 " (ok.) sztuk
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn