Piersi z kurczaka nadziewane pieczarkami z sosem Madeira

Piersi kurczaka nadziewane pieczarkami z sosem Madera to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka Madery, pieprzu, sera fontina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane szpinakiem w sosie pieczarkowym, Makeover nadziewane piersi z kurczaka z sosem grzybowym, oraz Piersi z kurczaka nadziewane ryżem i pieczarkami w sosie cytrynowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pokrojone w kostkę grzyby i czosnek; smażyć 3 protokół. Wymieszać z pieprzem i odstawić na bok.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi, tworząc kieszeń. Do każdej kieszeni wkładamy 2 łyżki mieszanki grzybowej i 1 plasterek sera.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Usuń kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Dodaj bulion i Madera na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub do zmniejszenia do 3/4 szklanki.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
SOS podawać z kurczakiem; w razie potrzeby udekorować grzybami i tymiankiem.