Piersi z kurczaka nadziewane Fontiną, karczochami i suszonymi pomidorami
Piersi z kurczaka nadziewane Fontina, karczochy, i suszone pomidory może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 40g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bazylia, oliwa z oliwek, marynowane karczochy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane Fontiną, karczochami i suszone na słońcu, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i suszonymi pomidorami, oraz Prosciutto i Fontina-nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać karczochy, ser, pomidory i bazylia w średniej misce. Używając małego ostrego noża i pracując z 1 pierś kurczaka na raz, przeciąć 2-calowe cięcie poziomo na 1 stronę piersi kurczaka. Przesuń nóż tam iz powrotem w szczelinie, aby utworzyć kieszeń. Podzielić 1 szklankę mieszanki serowej między kieszenie kurczaka (reszta rezerwy na frittata). Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Karczoch
Pomidor
Cały Kurczak
Ser
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
4
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.