Piersi kurczaka faszerowane ricottą i szpinakiem

Ricottan i szpinak nadziewane piersi kurczaka może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka prosciutto, pieprz, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Piersi Kurczaka Faszerowane Ricottą, Piersi z kurczaka faszerowane ricottą i szynką, oraz Ricotta, pieczarkami i ziołami nadziewane piersi z kurczaka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w małej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 1/4 szklanki mieszanki szpinaku do każdej kieszeni. Ostrożnie owinąć każdą pierś, w jednej warstwie, z 2 plastrami prosciutto (połówki piersi kurczaka będą prawie całkowicie pokryte prosciutto). Ułóż kurczaka na półmisku; zamrozić 15 minut.
Podgrzać duży żaroodporny patelni nonstick na średnim ogniu; płaszcz patelni z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Piec w 400 przez 8 minut lub do kurczak jest gotowy.
Uwaga: plastry prosciutto owinąć wokół kurczaka tak, że końce prosciutto tuck pod dolną stroną piersi. Powinna być wystarczająco wilgotna, aby przylegać do piersi, ale jeśli nie, zabezpieczyć drewnianymi kostkami.