Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem
Need a dairy free side dish? Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, sól koszerną, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem, Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem z suszonymi krewetkami, oraz Pierogi Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem łodyg kolendry, szczypiorek i opakowania) w dużej misce, a następnie wymieszaj łodygi kolendry i szczypiorek. Ustaw miskę w większej misce z lodem, aby utrzymać schłodzone podczas formowania pierogów.
Umieścić lekko zaokrągloną łyżeczkę nadzienia na środku opakowania i zwilżyć obszar wokół napełniania wodą. Złóż na pół, aby utworzyć półksiężyc i naciśnij, aby zamknąć. Zwilżyć jeden róg i przynieść rogi razem, naciskając je, tworząc pieróg w kształcie tortellini. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Pierogi gotować w dużym garnku z delikatnie gotującą się wodą, aż wieprzowina jest właśnie ugotowana, około 3 minut.
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz.
Pierogi można uformować (ale nie gotować) 2 godziny wcześniej i schłodzić; lub 1 miesiąc wcześniej i zamrozić na tacy, a następnie przenieść do torby zamrażarki. Gotować mrożone pierogi w 3 lub 4 partiach, 7 do 8 minut na partię.