Pierogi Pietruszkowe
Pierogi pietruszkowe wymagają ok. 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz koszerną sól, pietruszkę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pierogi pietruszkowe z pomidorami, Gotowana wołowina z marchewką z pierogami pietruszkowymi, oraz Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
W dużej misce, ubić razem mąkę i sól. W innej misce ubij razem 2 szklanki wody i jaj.
Wlać płyn do środka mieszanki mąki.
Ubijamy, aż powstanie gładkie, luźne ciasto.
Wymieszać w natce pietruszki, aż dobrze włączone.
Umieść duży durszlak lub sitko z garnka do makaronu na garnku z wrzącą wodą. Nie chcesz, aby durszlak / sitko dotykało wrzącej wody, którą należy zawiesić kilka cali nad wodą.
Dodaj połowę ciasta do durszlaka i za pomocą gumowej szpatułki naciśnij ciasto przez otwory, trzymając je nad wrzącą wodą, dzięki czemu ciasto wpadnie przez otwory do wody.
Niech gotować przez dwie minuty, a następnie usunąć pierogi z rowkiem na patelni arkusza. Powtórz z pozostałym ciastem (Rezerwa 2 szklanki gotowanych pierogów na okrągłą 2 przepisową zupę z niemieckich pierogów.)
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, dodać połowę masła. Po rozpuszczeniu, dodać połowę pierogów na patelni, doprawić solą i pieprzem do smaku i gotować, aż będą złote i lekko chrupiące w miejscach, o 5 protokół. Powtórzyć z pozostałym masłem i kluskami.
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.