Pierogi na parze z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej

Pierogi na parze z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej
Need a dairy free side dish? Gotowane na parze pierogi z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pierogi, zielenie szalotki, mielony pieprz syczuański i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak na parze i grzyby Shiitake, Pierogi z grzybami i shiitake z rosołem imbirowym, oraz Kurczak na parze z grzybami Shiitake i Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę do dużego garnka, aż dojdzie 2 cale na boki, a górę z kosza na parowiec. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj tyle pierogów, ile zmieści się w jednej warstwie i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. (Mrożone pierogi, których użyłam, zajęły około 4 minut.) Powtórz krok, jeśli to konieczne, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane.
3
W międzyczasie rozgrzać olej rzepakowy w patelni 12-calowej nieprzywierającej na średniej wysokości. Gdy olej mieni się, dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i szczyptę soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwolnią wodę i zaczną brązowieć, około 4 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzać wywar w średnim rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Wyjmij cztery duże miski. W każdej misce dodaj 1 łyżkę konserwowanych pędów bambusa, 1 łyżka pokrojonych zieleni szalotki, 1 łyżeczka sosu sojowego, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, 1/2 łyżeczki mielonego pieprzu Syczuańskiego i 3/4 szklanki wywaru z kurczaka. Smak i, w razie potrzeby, doprawić dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dodaj 6 pierogów do każdej miski i ćwierć grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn