Pierogi na parze z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej

Pierogi na parze z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej
Need a dairy free side dish? Gotowane na parze pierogi z grzybami Shiitake w zupie syczuańskiej mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pierogi, zielenie szalotki, mielony pieprz syczuański i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak na parze i grzyby Shiitake, Pierogi z grzybami i shiitake z rosołem imbirowym, oraz Kurczak na parze z grzybami Shiitake i Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę do dużego garnka, aż dojdzie 2 cale na boki, a górę z kosza na parowiec. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj tyle pierogów, ile zmieści się w jednej warstwie i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. (Mrożone pierogi, których użyłam, zajęły około 4 minut.) Powtórz krok, jeśli to konieczne, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane.
3
W międzyczasie rozgrzać olej rzepakowy w patelni 12-calowej nieprzywierającej na średniej wysokości. Gdy olej mieni się, dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i szczyptę soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwolnią wodę i zaczną brązowieć, około 4 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Podgrzać wywar w średnim rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
5
Wyjmij cztery duże miski. W każdej misce dodaj 1 łyżkę konserwowanych pędów bambusa, 1 łyżka pokrojonych zieleni szalotki, 1 łyżeczka sosu sojowego, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, 1/2 łyżeczki mielonego pieprzu Syczuańskiego i 3/4 szklanki wywaru z kurczaka. Smak i, w razie potrzeby, doprawić dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj 6 pierogów do każdej miski i ćwierć grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn