Piernikowe Ciasteczka

Piernikowe Ciasteczka
Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1690 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Piernikowe Ciasteczka I Cytrusowe Ciasteczka Cukrowe, Poważne Ciasteczka: Piernikowe Ciasteczka Rolowane, oraz Piernikowe Ciasteczka Wycinane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w dużej misce energicznie ubić mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy. Odstawić.2 w mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę do łopatek masło zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodajemy cukier i ubijamy do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Wymieszać z jajkami i melasą. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki; połączyć na niskiej prędkości. (Być może trzeba będzie pracować z rękami, aby włączyć ostatni kawałek mąki.) Podzielić ciasto na trzy części; każdą trzecią owinąć plastikiem. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc. Przed rozwałkowaniem odstawić na 5-10 minut w temperaturze pokojowej. Jeśli po schłodzeniu ciasto wydaje się zbyt miękkie, aby rozwałkować, wyrabiamy trochę więcej mąki.3
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Piekarnik nagrzać do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Na dużym kawałku lekko posypanego mąką papieru pergaminowego lub papieru woskowego ułożyć ciasto. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Ponownie przechowywać w lodówce przez 5-10 minut, aby ułatwić wyciąć ciasteczka. Użyj foremki do ciastek lub umieść szablon na cieście i użyj noża, aby pociąć na pożądane kształty. Naciśnij rodzynki, chipsy czekoladowe lub kawałki cukierków na środku każdego ciastka, jeśli chcesz, aby "przyciski".4
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Przełożyć do nieczystej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec, aż chrupiące, ale nie ciemnieje, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Odstawić na kilka minut, a następnie użyć metalowej szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Udekoruj według uznania. Tradycyjnym sposobem na Królewski lukier jest ubijanie białek i soku z cytryny, dodając cukier puder, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty. Z nowoczesnych obaw o salmonella z surowych jaj, można albo użyć białka w proszku lub podgrzać białka najpierw zabić wszelkie bakterie. Metodą ogrzewania wymieszaj białko jaja i sok z cytryny z jedną trzecią cukru, podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż temperatura mieszaniny wyniesie 71°. następnie wyjmij z kuchenki mikrofalowej i ubijaj pozostały cukier, aż utworzą się sztywne szczyty. Stosując sproszkowaną metodę białek jaj, połącz 1 łyżkę białka w proszku z 2 łyżkami wody. Postępuj tak, jak byś inaczej. (Surowe białko z 2006 radość gotowania) jeśli lukier jest zbyt ciekły, dodaj więcej cukru pudru, aż uzyskasz pożądaną konsystencję. Napełnij worek rurowy lukrem, aby uzyskać różne kształty. (Lub użyj plastikowej torby na kanapki, z odciętym czubkiem jednego rogu torby.) Trzymaj lukier przykryty podczas pracy z nim lub wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn