Pieprzny kozi ser Ravioli z sosem ananasowo-pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieprznego Ravioli z kozim serem z sosem pomidorowym ananasowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 405 kalorii, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, grubo zmielony pieprz, zioła prowansalskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta, oraz Ravioli z kozim serem w zimowym sosie Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Pokroić makaron w 2 1/2-calowe koła, lub pożądany kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
1 czubatą łyżeczkę nadzienia z koziego sera umieścić na środku każdego koła makaronu. Ostrze makaronu skropić niewielką ilością wody, następnie złożyć i zapieczętować makaron, aby stworzyć półksiężyc. Ułożyć ravioli na blasze do pieczenia i skropić 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ravioli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec ravioli w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor i lekko chrupiące, 7 do 12 protokół.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i stał się przezroczysty, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej, i mieszać w żółtych i czerwonych pomidorów, ananas, i herbes de Provence. Gotować i mieszać przez 5 minut, i mieszać w sosie pomidorowym. Czosnek zmiażdżyć z 1 szczyptą soli i dodać do sosu. Dusić przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(kubańska Mieszanka Przypraw)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią i rukolą. Wrzucić ravioli lekko w sosie do płaszcz, i podawać natychmiast.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.