Pieprzna Grillowana Pierś Z Indyka
Peppery grillowana pierś z indyka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 33g białka, oraz 4G tłuszczu. Za 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, galaretkę z papryczki jalapeno, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieprzna Pierś Z Kaczki, Grillowana Pierś Z Indyka, oraz Grillowana Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz brązowy cukier, sól, cynamon, cayenne i musztardę. Palcami ostrożnie poluzuj skórę z obu stron piersi z indyka.
Rozłóż połowę mieszanki przypraw pod skórą indyka; przymocuj skórę do spodu piersi drewnianymi wykałaczkami.
Rozprowadź pozostałą mieszankę przypraw na skórze.
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej.
Umieść indyka na patelni ociekowej, grilluj pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 30 minut.
W małym rondelku połącz bulion, ocet, galaretkę i olej. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 2 minuty lub do rozpuszczenia galaretki. Odstaw 1/2 szklanki. Polewaj indyka pozostałą mieszanką galaretki. Grilluj 1 do 1-1 / 2 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°, fastrygując co 15 minut.
Przykryj i odstaw na 10 minut.
W razie potrzeby usuń i wyrzuć skórkę z indyka.
Posmaruj zarezerwowaną mieszanką galaretki przed pokrojeniem.