Pieczywo Z Grilla Pesto-Ser

Pieczywo Z Grilla Pesto-Ser
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 311 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pesto bazyliowe, chleb, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Irish Soda Bread Grillowany ser z Pesto, Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina, oraz Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x18 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Bochenek chleba kroimy na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Rozłóż każdą połowę pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Umieść chleb, boki sera razem, na folii; owinąć bezpiecznie za pomocą podwójnych zgięć, umożliwiając miejsce na rozszerzalność cieplną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić zawinięty chleb na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym na średnich węglach; przykryć grill. Gotować od 10 do 12 minut, obracając i odwracając od czasu do czasu, aż chleb będzie ciepły i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Ostrożnie rozpakuj chleb, aby umożliwić ucieczkę pary. Oddzielić bochenek na 2 połówki; pokroić na 6 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn