Pieczywo Pietruszkowo-Maślane Z Grilla
Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, Grillowany pietruszka-maślany chleb może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka bochenka chleba, liści pietruszki płaskie liści, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, Grillowane steki Rib-Eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Grillowana Ryba Z Masłem Cytrynowo-Pietruszkowym.
Instrukcje
W blenderze pulse masła i pietruszki, aż pietruszka jest drobno posiekane. Masło doprawić solą i pieprzem. Masło pietruszkowe można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić masło do temperatury pokojowej przed przejściem.
Połowę chleba przekrój wzdłuż i rozłóż pokrojone boki masłem pietruszkowym. Na stojaku ustawić 5 do 6 cali nad świecące węgle grill chleb, pokroić boki w górę, pokryte, 2 minuty, lub aż pietruszka masło topi się do chleba. Obróć chleb i grill, aż tylko tosty, 1 do 2 protokół.
Pokroić chleb w poprzek na 2 1/2 cala-grube plastry.