Pieczony Sum Cytrynowo-Koperkowy
Pieczony Sum cytrynowo-koperkowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka majonezu, sok z cytryny, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sum Cytrynowy Pieczony W Piekarniku, Koperek Cytrynowy Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Pieczony łosoś cytrynowy z kremowym sosem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszać majonez i kolejne 5 składników.
Umieść połowę mieszanki majonezu w innej małej misce, aby służyć z rybą; przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Filety opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Filety posmarować równomiernie pozostałą połową mieszanki majonezu; posypać równomiernie solą i pieprzem. Filety pogłębiać w bułce tartej. Ułóż filety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 425 przez 20 minut lub aż ryby płatki widelcem i jest nieprzezroczysty w całym.
Podawać natychmiast z schłodzoną mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.