Pieczony Sticky Chicken Rotisserie Style
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Sticky Chicken Rotisserie Style. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1321 kalorii, 113g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 20301 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony Sticky Chicken Rotisserie Style, Mimi ' s Rotisserie Style Sticky Chicken, oraz Kurczak w stylu Rotisserie w garnku Crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sól, papryka, cebula w proszku, tymianek, biały pieprz, czarny pieprz, pieprz cayenne, i czosnek w proszku.
Usunąć i wyrzucić podroby z kurczaka. Przepłukać jamę kurczaka i osuszyć ręcznikiem papierowym. Każdy kurczak pocierać wewnątrz i na zewnątrz mieszanką przypraw.
Umieść 1 cebulę w jamie każdego kurczaka.
Umieścić kurczaki w zamykanej torbie lub podwójnym opakowaniu z folią. Przechowywać w lodówce przez noc, lub co najmniej 4 do 6 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Kury umieścić na patelni.
Piec bez osłony przez 5 godzin, do minimalnej temperatury wewnętrznej 180 stopni F (85 stopni C).
Odstawić kurczaki na 10 minut przed rzeźbieniem.