Pieczony Sticky Chicken Rotisserie Style

Pieczony Sticky Chicken Rotisserie Style
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Sticky Chicken Rotisserie Style. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1321 kalorii, 113g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 20301 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony Sticky Chicken Rotisserie Style, Mimi ' s Rotisserie Style Sticky Chicken, oraz Kurczak w stylu Rotisserie w garnku Crock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać sól, papryka, cebula w proszku, tymianek, biały pieprz, czarny pieprz, pieprz cayenne, i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usunąć i wyrzucić podroby z kurczaka. Przepłukać jamę kurczaka i osuszyć ręcznikiem papierowym. Każdy kurczak pocierać wewnątrz i na zewnątrz mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Umieść 1 cebulę w jamie każdego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Umieścić kurczaki w zamykanej torbie lub podwójnym opakowaniu z folią. Przechowywać w lodówce przez noc, lub co najmniej 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Kury umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Piec bez osłony przez 5 godzin, do minimalnej temperatury wewnętrznej 180 stopni F (85 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Odstawić kurczaki na 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn