Pieczony Stelaż Z Sosem Z Dziczyzny I Granatu

Pieczony stelaż z dziczyzny i sosem granatowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku z granatu, pieprzu szechuan, jagody jałowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony stelaż jagnięcy z sosem Rozmarynowo-granatowym i kozim serem placek ziemniaczany, Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem, oraz Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami dla podobnych receptur.