Pieczony Stek Z Tuńczyka Au Poivre

Pieczony Stek Z Tuńczyka Au Poivre
Pieczony stek z tuńczyka Au Poivre jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 54g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $9.62 za porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, popękane ziarna pieprzu, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pan-Seared Steak Au Poivre, Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni, oraz Koszerna Sałatka Z Awokado I Steku Z Tuńczyka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia40
Magazyn