Pieczony Squash z Farro i migdałami to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól koszerną, farro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Farsz Farszowy z dyni, czerwoną cebulą i migdałami, Łamana owsianka Farro z mlekiem kokosowym, migdałami i prażonymi śliwkami, oraz Pieczona Delicata Squash Z Farro, Pieczoną Czerwoną Cebulą, Kozim Serem I Rukolą.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanek osolonej wody do wrzenia w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj farro, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 do 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
3
Odcedzić farro i rozprowadzić w jednej warstwie w lekko nasmarowanej galaretce. Chill, uncovered, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Farro
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wrzucić razem squash, następne 4 składniki, i 2 łyżki. oliwa z oliwek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Rozprowadzić Kabaczek w jednej warstwie na lekko natłuszczonej galaretce i piec 10 do 15 minut lub tylko do miękkości. Schłodzić na patelni 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Nóż Do Obierania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Migdały wymieszać razem, kolejne 4 składniki i pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Odstawić na 10 minut.
10
W średniej misce wymieszać farro, radicchio i pietruszkę. Łyżka żądaną ilość migdałów vinaigrette nad farro; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Woda Plus 2 łyżki Soli
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Farro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Przełożyć na półmisek. Top z pieczonym Kabaczek i, w razie potrzeby, ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Nóż Do Obierania
12
Podawać z pozostałym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół