Pieczony Squab z boczkiem i winogronami
Pieczony Squab z boczkiem i winogronami wymaga około 1 godzina od początku do końca. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, sól i pieprz, squabs, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szczepan pieczony Squab z Seville Orange Confit, Pieczony kurczak z winogronami, oraz Pieczony kurczak z winogronami.
Instrukcje
W małej misce wymieszać masło z jałowcem i doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj 4 squabs na patelni, strona piersi w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając kilka razy, aż bogato rumiane na całym, o 12 protokół. Powtórz z pozostałym squab, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Ułóż bok piersi squabs do góry na dużej, obramowanej blasze do pieczenia. Pocierać bruzdy masłem jałowcowym. Ułóż dwie połówki boczku na każdej piersi squab w jednej warstwie. Rozsypać winogrona wokół squab i piec w górnej trzeciej części pieca przez około 15 minut, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część nóg zarejestruje 125 dla średnio rzadkiego mięsa.
Przenieś squab na deskę do rzeźbienia i pozostaw na około 5 minut.
Używając dużego noża, przeciąć każdy squab na pół, przecinając kość piersiową.
Przenieś squabs na talerze. Łyżka winogron i pieczenia soków na wierzchu i służyć.