Pieczony SOS warzywno-pomidorowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 103 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grubą sól, cukinię, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Lasagna warzywna z pieczonym sosem z czerwonej papryki, Zupa Jarzynowa Z Pomidorów Pieczonych Na Ogniu, oraz Zupa Jarzynowa Z Pomidorów Pieczonych Na Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. w dużej patelni do pieczenia (nie używaj szkła), umieść paprykę, cebulę, cukinię, grzyby i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Grzyby
Cukinia
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Skropić olejem, posypać solą i płatkami pieprzu. Wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
3
Piec 15 minut, mieszając raz w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Dodać pomidory; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
5
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie i większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odstawić 5 minut.
7
Wymieszaj warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
8
Podawać na polenta lub gotowanego makaronu według uznania.