Pieczony Pomidorek wiśniowy i świeży chleb ziołowy
Pieczone pomidory Cherry i świeże ziołowe pieczywo mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 239 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, dodatkowa oliwa z oliwek, pieczywo ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czosnek i zioła pieczone pomidory Cherry Carbonara w / Crispy Prosciutto + Burrata, Maszyna Do Chleba Świeży Chleb Ziołowy, oraz Świeże Pomidory I Zioła Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszaj pomidory, 1/4 szklanki oleju, szalotki, ocet i pokruszoną czerwoną paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. Pieczemy odkryte, aż pomidory będą bardzo miękkie i soczyste, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Wymieszać 2 łyżki majeranku. Doprawić solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Szczotką wyciąć powierzchnię każdego chleba pół lekko z dodatkowym olejem. Ułóż chleb, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia. Rozprowadzić około 1 szklanki mieszanki pomidorowej na każdej połowie chleba.
Piec, aż chleb będzie chrupiący, o 10 protokół.
Przenieś do deski do krojenia.
Posypać dodatkowym majerankiem i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Chleb pokroić w kwadraty i podawać.