Pieczony parmezan pasternak
Pieczony parmezan pasternak jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka polenty, pasternak oz, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pasternak Pieczony, Doskonały Parmezan Pasternak, oraz Pieczony Parmezan Pasternak.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Polentę, parmezan i gałkę muszkatołową wymieszać i odstawić. Doprowadzić patelnię osolonej wody do wrzenia, końcówki w pasternaku i gotować przez 6 minut lub aż po prostu miękkie.
Drenaż. Podczas gdy pasternak są jeszcze gorące, wrzucić z mieszaniny parmezanu do Płaszcz.
Ustaw palnik nad płytą grzejną i podgrzej olej.
Dodać pasternak i obrócić, aby pokryć olejem.
Wkładamy puszkę do piekarnika i pieczemy 15 minut, następnie odwracamy pasternak i gotujemy jeszcze 15 minut, aż uzyska złoty kolor.