Pieczony Miecznik Manzanillo
Pieczony miecznik Manzanillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 22,2 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 2101 kalorii, 181g białka, oraz 145 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, steki z miecznika, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miecznik pieczony w folii o śródziemnomorskich smakach, Miecznik pieczony w folii o śródziemnomorskich smakach, oraz Grillowana Miecznik Dla Dwojga.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Miecznik posypać solą i pieprzem.
Umieść rybę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia i posmaruj oliwą z oliwek, aby mocno pokryć.
Rybę posypać zieloną cebulką.
Piec ok. 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Przełożyć na talerz i posypać natką pietruszki i udekorować pomidorami i limonkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.