Pieczony indyk z farszem Kiełbasowym

Pieczony indyk z farszem Kiełbasowym
Pieczony indyk z farszem Kiełbasowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 20 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Mieszanka śniadanie kiełbasa wieprzowa, piec top farsz mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 349 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, Pieczony indyk z kiełbasą-farsz z kapusty, oraz Pieczony indyk z farszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Brązowa kiełbasa na patelni; drenaż, zastrzegając 1/2 kapiele cup.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj kapiele do dużej miski; wymieszać w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj mieszanki farszu i kiełbasę; mieszaj, aż mieszanki farszu będą zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Wypchaj lekko szyję i ubytki ciała farszem. Indyk kratownicowy; umieść, pierś bokiem do góry, na stojaku w patelni do pieczenia spryskanej sprayem do gotowania. Łyżka pozostałego farszu do oddzielnego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania; przykryć. Przechowywać farsz w lodówce, aż będzie gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Piecz indyka od 3 do 3-1/4 godzin lub do temperatury wewnętrznej uda 82°, a piersi i środek farszu165, dodając naczynie z pozostałym farszem do piekarnika przez ostatnie 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia15
Magazyn