Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego

Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego
Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 8,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, panko, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Halibut ze skórką musztardowo-orzechową, Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym, oraz Halibut ze skórką orzechową i winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać orzechy włoskie, panko i wszystkie zioła w małej misce; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ZiołaZioła
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Każdy filet z ryby posmarować 1 łyżką roztopionego masła, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
RybyRyby
4
Umieść rybę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać mieszankę panko-ziołową na rybach, dzieląc równo i naciskając, aby przylegać. Smażyć ryby, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół. Jeśli pożądane jest ostrzejsze polewanie, rozgrzej brojlery i broil fish około 1 minuty, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Rybę przełożyć na talerze; udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby
7
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn