Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta

Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta
Pieczony Halibut z grejpfrutowym koprem włoskim może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,4 USD za porcję. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok grejpfrutowy, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta, Halibut Z Grejpfrutem, Pietruszką I Koprem Włoskim, oraz Przyprawiony Halibut Na Koperku Grejpfrut Slaw.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce połączyć segmenty grejpfruta, sok i skórkę. Cebulę kopru włoskiego przekrój na pół wzdłuż, cienko pokrój i dodaj do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
GrejpfrutyGrejpfruty
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać oliwę z oliwek, oliwki, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i płatki czerwonej papryki. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
SólSól
4
W międzyczasie umieść rybę na wyłożonym pergaminem naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i piec przez 10 do 12 minut w zależności od grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Delikatnie przełożyć rybę na talerz. Top z grejpfruta i salsa kopru włoskiego i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
Koper WłoskiKoper Włoski
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn