Pieczony Grouper z grubym sosem pomidorowym
Pieczony Grouper z grubym sosem pomidorowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, pieprzu, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone Pulpety z indyka parmezan z Rigatoni i sosem pomidorowo-bazyliowym, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Grouper Z Sosem Pomidorowo-Oliwkowym (5 Ww Pkt.).
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w średniej misce.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Umieść ryby, skórki do góry, na patelni; gotować 2 protokół. Odwróć rybę; wierzch z mieszanką pomidorową. Doprowadzić do wrzenia.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 425 przez 8 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.