Pieczony Gardłosz Pomarańczowy w stylu włoskim
Pieczony Gardłosz Pomarańczowy w stylu włoskim może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 929 kalorii, 85g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.18 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu gardłosza pomarańczowego, pietruszki, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Pieczony Gardłosz Pomarańczowy W Stylu Włoskim, Gardłosz Włoski, oraz Prosty Włoski Gardłosz Atlantycki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C.).Płaszcz średniej wielkości naczynie do pieczenia z nieprzywierającym gotowaniem spray.In płytka miska, wymieszać bułkę tartą, parmezan, Romano, czosnek w proszku i sól.
Posmaruj obie strony filetów masłem i zanurz w mieszaninie okruchów chleba.Filety ułożyć w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu do pieczenia i posypać natką pietruszki.
Piec w nagrzanym piekarniku 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.